Hyrbil i Fort Lauderdale

På den här sidan kan du läsa om detaljer för att hyra bil i Fort Lauderdale. Om du inte läst våra generella tips för att hyra bil i USA så kan du göra det via länken nedan.

Fort Lauderdale flygplats

Att hyra bil i Fort Lauderdale är enklast och billigast på flygplatsen (flygplatskod: FLL). Precis intill terminal 1 på flygplatsen ligger Fort Lauderdales Rental Car Center och här finns alla stora hyrbilsföretag. Det är enkelt att ta sig dit oavsett vilken terminal ens flyg landar på. Längst iväg ligger terminal 4 som är mindre än 1 km iväg från biluthyrningen. Från varje terminal går det bussar som är gratis och tar er till biluthyrningen. Bara följ skyltarna på flygplatsen mot “Car Rental”.

Norwegian
Norwegian flyger direkt från både Stockholm och Köpenhamn till Fort Lauderdale. Flyger ni med Norwegian landar ni på terminal 3 och avståndet till biluthyrningen vid terminal 1 är ca 700 meter. Landar ni på terminal 2, 3 eller 4 hittar in busstopp till biluthyrningen precis utanför terminalens utgång efter ni har hämtat ut ert baggage. Landar ni på terminal 1 är ni nära hyrbilscentrat redan.

hyrbil Fort Lauderdale flygplats karta

Lämna tillbaka hyrbilen

Att lämna tillbaka bilen i Fort Lauderdale är mycket enkelt. Det är bara att följa skyltarna eller ens GPS till Fort Lauderdales flygplats, väl där följ skyltar mot Rental Car Return.

Miami

Miami och Fort Lauderdale har växt ihop till ett storstadsområde. Många som vill besöka Miami flyger till Fort Lauderdale på grund av direktflyg från Skandinavien och i vissa fall lägre flygpriser. Det går även bra att hyra bil i Miami men det bästa är alltid hämta sin hyrbil vid ankomst till flygplatsen. En taxiresa från Fort Lauderdale till Miami kostar ca 100 dollar. Skulle ni flyga vidare från Miami så går det oftast att lämna bilen där utan extrakostnad. Se specifika detaljer vid bokning.

Trevliga utflyktsmål

Det finns många bra utflykter att göra runt om Fort Lauderdale och Florida. Cirka 45-60 minuter söderut ligger Miami och ytterligare 25 mil söderut ligger Key West och vägen hit är spektakulär med smala landremsor och broar. För mer info, läs resa till Florida.

Vad tycker du om den här sidan?

(23 röster, betyg: 4.65 av 5)