Sökrutan laddar

Hyrbil i Las Vegas

På den här sidan kan du läsa om detaljer för att hyra bil i Las Vegas. Om du inte läst våra generella tips för att hyra bil i USA så kan du göra det via länken nedan.

Las Vegas flygplats

Vi svenskar som hyr bil i Las Vegas använder nästan uteslutande Las Vegas flygplats (flygplatskod: LAS) för att hämta och lämna hyrbilen. Precis utanför terminalerna går det blå och vita bussar som tar er till uthyrningscentret, McCarran Rent-A-Car Center. Här hittar du alla de stora bolagen samlade på ett ställe. Landar du på terminal 1 hittar du bussen efter du har hämtat väskorna på våning 1 utanför dörr 10 och 11. Landar du på terminal 3 hittar du bussen på bottenvåningen mellan de västra dörrarna 51-54 eller östra dörrarna 55-58.

Väganvisningar för hyrbil i Las Vegas

Lämna tillbaka hyrbilen

Det är relativt enkelt att hitta tillbaka till hyrbilscentret. Kör mot flygplatsen och följ sedan skyltarna mot “Car Rental”.

För utförliga instruktioner (på engelska) för att ta sig tillbaka, se här.

Utflyktsmål nära Las Vegas

Las Vegas erbjuder så mycket mer än spel, bad och sol. Naturen runtomkring är helt fantastisk och det finns mängder av bra utflyktsmål. Både västra och södra Grand Canyon går att nå på ett par timmar. Nationalparker som Death Valley, Zion och Valley of Fire är platser som ofta glöms bort av besökare till Las Vegas. Red Rock Canyon ligger bara 25 minuter ifrån Las Vegas och är perfekt för en dagshike. För mer utförlig information om ställen att besöka runt Las Vegas, se vår guide om Las Vegas här.

Vad tycker du om den här sidan?

(27 röster, betyg: 4.63 av 5)