Rundresor i USA

Paketresor i USA

För er som är intresserade av en färdig resa med färdledare finns det operatörer som Swanson´s och Albatros. Om ni har möjlighet att köra själva så rekommenderar vi att boka själv då det blir betydligt mer prisvärt.

Planera egen rundresa

Ett annat alternativ som kräver lite mer jobb är att planera rundresan själv. Ta hjälp av vårt avsnitt om hyrbil och placera in stoppen i t.ex. Google Maps för att få en bra uppfattning om de olika körtiderna.

Nedan har vi valt ut några omtyckta och prisvärda rundresor. Rundresorna nedan tar dig runt på de mest intressanta platserna i nordöstra och sydvästra USA. Rundresor erbjuder en duktig och professionell guide som är engelsktalande. Det ingår mycket i de olika paketen, såsom de flesta måltider och samtliga parkavgifter. Läs informationen för respektive utflykt för att se vad som ingår. För den som vill vara med om en unik naturupplevelse rekommenderar vi någon av campingutflykterna nedan!

Två prisvärda rundturer i östra och västra USA

Niagarafallen i USA och Kanada

3-dagar: Upplev fantastiska Niagarafallen, Lake Ontario, Toronto och 1000 Islands

Pris från: [viator product=”3857NIAYYZ” curr=”SEK”] kr
Resenärers betyg:
Utgår från: New York
Info: Denna tredagarsresa tar dig norrut från New York och du får besöka spektakulära Niagarafallen, både i USA och Kanada. I resan får ni även se magnifika platser som 1000 Islands, Lake Ontario och besöka Toronto. Mer info, pris och bokning.

Tur med hyrbil på Highway 1 i USA

3-dagar: Åk norrut längs Highway 1 och se vad västkusten har att erbjuda!

Pris från: [viator product=”3454P16″ curr=”SEK”] kr
Resenärers betyg:
Utgår från: Los Angeles
Info: Under tre fullmatade dagar får du uppleva fantastiska platser längs Highway 1. Förbered dig för både hiking och besök i parker och stränder längs vägen. Resan avslutas med utsikt över Golden Gate-bron i San Francisco. Mer info, pris och bokning.

Flera dagars campingturer i USAs vackraste nationalparker

Rundresorna här nedan tar dig runt bland de vackraste nationalparkerna i världen. Du får njuta av unik natur i ett mycket solsäkert område och sova i tält under bar himmel.

Angels Landing Zion

3-dagar: Rundresa till Grand Canyon, Zion, Bryce Canyon och Monument Valley

Pris från: [viator product=”5602GCZMV_3D” curr=”SEK”] kr
Resenärers betyg:
Utgår från: Las Vegas
Info: Denna campingtur tar dig runt bland de absolut populäraste nationalparkerna i USA under tre dagar. Du kommer att uppleva sagolika vyer och fantastisk natur! Campingutrustning ingår och du har en kunnig guide med på resan. Välj att sova under stjärnorna! Mer info, pris och bokning.

Fantastisk camping i Zion

7-dagar: Utökad rundresa till Grand Canyon, Zion, Bryce Canyon och Monument Valley

Pris från: [viator product=”5602SWH_7D” curr=”SEK”] kr
Resenärers betyg:
Utgår från: Las Vegas
Info: Denna rundresa med camping, tag dig runt bland mest populära nationalparkerna under 7 dagar. Du kommer att få se och spendera mycket tid i underbara landskap. En kunnig guide och tält är inkluderat i en grupp på maximalt 13 personer. Mer info, pris och bokning.