Resa till Miami

Miami är ett populärt område att resa till på vintern eftersom det är sommartemperaturer året runt. I Miami och Fort Lauderdale finns det två stora hamnar för kryssningsfartyg, här utgår många kryssningar till Karibien. Om möjlighet ges så rekommenderar vi att hyra en bil i Miami för att utforska Miamis omgivningar.

Miami Beach
Miami Beach är ett mycket populärt turistområde, här finns gott om hotell, restauranger och inte minst en mycket fin strand. Det är vanligtvis strand- och badväder året runt. För den ska stanna i Miami rekommenderar vi att välja något av hotellen vid Miami Beach.

Miami

Everglades
Everglades är ett stort träskområde i södra Florida som är mest känt för de många alligatorer som lever där. I träskområdet åker man runt med air boats på grund av det grunda vattnet som gör att båtarna drivs av en stor fläkt i aktern, istället för undervattenspropeller. I närheten av Miami finns det flera utflykter att göra över dagen.

Sporter i Miami
Miami har lag i alla de största sporternas högstaligor förutom i fotboll. Lag i fotbollsligan MSL är något som kommer att komma i framtiden tack vare David Beckham. Det mest kända lag Miami har är NBA-laget, Miami Heat. I NHL är det Florida Panthers som ligger i Sunrise strax norr om Miami. I den amerikanska fotbollsligan NFL är det Miami Dolphins och Miami Marlins är deras baseball lag. För biljett rekommenderar vi att i första hand besöka lagens egna hemsidor för bästa möjliga pris.
Länkar till de olika lagen:

Kryssningar
Ett stort antal kryssningar utgår från Miami och Fort Lauderdale. Allt från korta kryssningar till Bahamas, till en-två veckors kryssningar i Karibien. Ett bra val är att välja en av de många 7 dagars kryssningar som går att välja på. Många av dessa kryssningar stannar ofta på bland annat Jamaica, Caymanöarna och Mexico.
Sök kryssnigar via Expedia, stort utbud och bra priser.