Las Vegas

Resa till Las Vegas
Las Vegas är vår favoritstad i USA. Här finns så mycket mer än bara casino. Även om du inte spelar om pengar så är Las Vegas ett mycket bra resmål. Man brukar säga att Las Vegas Strip är ett Disneyland för vuxna, här finns allt inom några kilometer! Här finner man de bästa och finaste hotellen, föreställningar, enorma pooler, restauranger, nattklubbar och mycket mer. Las Vegas är dessutom USA:s solsäkraste stad tillsammans med Phoenix.

Uflyktsmöjligheterna är många och vi rekommenderar verkligen att hyra bil i Las Vegas och ge sig ut på en roadtrip.

  • Vegas.nu – Sveriges bästa guide till Las Vegas

Grand Canyon

Besök Grand Canyon från Las Vegas med en dagstur
Från Las Vegas finns det ett väldigt stort utbud av dagsturer till Grand Canyon. Det mest omtyckta alternativet är med helikopter. Utöver helikopter finns det buss- eller flygturer där vissa av dessa kombineras med helikopter. För komplett tour-guide till Grand Canyon besök vår Grand Canyon guide (grandcanyontours.se).

 

Populära tourer från Las Vegas till Grand Canyon

Båttur i Grand Canyon

Pris från: 5100 kr
Resenärers betyg: fem stjärnor
Avgår från: Las Vegas
Varaktighet: 6 timmar 30 minuter
Bränsletillägg: $10
Info: Detta är den ultimata rundturen till Grand Canyon! Upphämtning i Las Vegas sker i limousine inför en dag i Grand Canyon. Det ingår flera stopp och en båttur på Colorado river, som flyter på botten av Grand Canyon. Du har även möjlighet att gå ut på Grand Canyon Skywalk. För mer info, pris och bokning.

Utsiktsplats i västra Grand Canyon

Pris från: 980 kr
Resenärers betyg: Four stars
Avgår från: Las Vegas
Varaktighet: 12 timmar
Bränsletillägg: $10
Info: Denna rundtur från Las Vegas tar dig till Grand Canyon via Hooverdammen. På denna tur kommer du att får tillbringa fyra timmar vid västra Grand Canyon. I Grand Canyon ges det även möjlighet till att få uppleva den svindlande glasgågen Grand Canyon Skywalk, högt ovanför Grand Canyons botten. För mer info, pris och bokning.