Utflykter och upplevelser

Helikopter i New York

Via oss kan du boka tourer, dagsutflykter, biljetter till shower och mycket mer i New York. Alla tourer och biljetter du hittar via oss är alltid till garanterat lägsta pris.
New York
Här är några tips på tourer till några av de stora turistattraktionerna i New York: VIP Access: Empire State Building, Statue of Liberty och 9/11 Memorial. Slipp den långa kön och åk upp i Empire State Building innan de ens har öppnat för allmänheten! New York CityPass är också ett bra val där mycket ingår och man går före i kön på flera turistattraktioner.

Helikopter över New York

En av de mest omtyckta upplevelserna du kan göra i New York är att åka helikopter över staden. Här kan du läsa mer om alla helikopterturer i New York. Flygtiden varierar mellan 12 och 30 minuter. Dessa turer tar dig över alla de mest kända sevärdheterna på och omkring Manhattan.

USA:s natur
Utbud av tourer till USA:s mäktiga naturliga mästerverk är stort. Är ni nära Grand Canyon eller Niagarafallen, passa på att ta en tour och besök dem. Utöver dessa två plaster finns det många guldkorn till i USA. På väldigt många ställen i USA finns där något du aldrig sett förut!

Alla tourer i New York – Lägsta pris garanti!

 

Varför ska du boka tourer, aktiviteter och biljetter via oss?

  • Lägsta priser – garanterat
  • Kostnadsfri avbokning upp till 7 dagar före aktiviteten
  • Ingen avgift för att ändra datum
  • Handplockade rundturer och upplevelser
  • Opartiska recensioner och betyg
  • Kundtjänst har öppet dygnet runt