Niagarafallen från New York

Niagarafallen ligger nordöst om New York. Det är ungefär 60 mil och tar mellan 6 och 7 timmar att köra enkel väg. Det finns ett par trevliga utflykter, läs mer nedan där vi har valt ut de två populäraste alternativen.

Flyg till Niagarafallen

Vi rekommenderar den omtyckta dagsturen med flyg från New York. För dig som vill spendera lite mer tid i området och inte köra hela vägen går det bra att flyga dit. Det bästa är att flyga inrikes till Buffalo (USA) eller till Toronto i Kanada.

Hyrbil

Att hyra bil i New York och göra en roadtrip går utmärkt att göra men räkna med minst två dagar.

Tourer och biljetter

Väljer du att själv ta dig till Niagarafallen finns där flera bra alternativ på tourer och biljetter på plats, för mer info om dessa kan du besöka vår partnersida Niagarafallen.nu.

Populära utflykter från New York

Hästskofallen - Niagarafallen

Info: Denna utflykt med buss tar dig till Niagarafallen och avgår från centrala Manhattan (W 47th st / 8th Ave). Vid fallen kommer ni att få se både den amerikanska och den kanadensiska sidan. På sommarhalvåret ingår den populära båtturen, Maid of Mist och på vintern byts den ut mot the Scenic Tunnels. På hemresan gör bussen ett mycket omtyckt stopp vid en stor premium outlet, för billig shopping av märkeskläder. Komplett information och priser.

En båt vid Niagarafallen

Info: Om ni har ett pressat tidsschema eller vill unna er en lite lyxigare utflykt är denna dagsresa med flyg från New York ett bra alternativ. Vid Niagarafallen får ni besöka båda sidorna av fallet (glöm inte passet!). Efter lunchen ingår en tur på den populära båten “Maud of the mist” mellan maj och oktober. Mellan november och april ingår istället en bakom det stora hästskofallen.Komplett information och priser.