Resa till Miami

Miami är ett populärt område att resa till på vintern eftersom det är sommartemperaturer året runt. I Miami och Fort Lauderdale finns det två stora hamnar för kryssningsfartyg, här utgår många kryssningar till Karibien. Om möjlighet ges så rekommenderar vi att hyra en bil i Miami för att utforska Miamis omgivningar. Det finns mycket att se och uppleva på en roadtrip i Florida!

Miami Beach
Miami Beach är ett mycket populärt turistområde, här finns gott om hotell, restauranger och inte minst en mycket fin strand. Det är vanligtvis strand- och badväder året runt. För den ska stanna i Miami rekommenderar vi att välja något av hotellen vid Miami Beach.

Miami

Everglades
Everglades är ett stort träskområde i södra Florida som är mest känt för de många alligatorer som lever där. I träskområdet åker man runt med air boats på grund av det grunda vattnet som gör att båtarna drivs av en stor fläkt i aktern, istället för undervattenspropeller. I närheten av Miami finns det flera utflykter att göra över dagen.

Sporter i Miami
Miami har lag i alla de största sporternas högstaligor förutom i fotboll. Lag i fotbollsligan MSL är något som kommer att komma i framtiden tack vare David Beckham. Det mest kända lag Miami har är NBA-laget, Miami Heat. I NHL är det Florida Panthers som ligger i Sunrise strax norr om Miami. I den amerikanska fotbollsligan NFL är det Miami Dolphins och Miami Marlins är deras baseball lag. För biljett rekommenderar vi att i första hand besöka lagens egna hemsidor för bästa möjliga pris.
Länkar till de olika lagen:

Kryssningar
Ett stort antal kryssningar utgår från Miami och Fort Lauderdale. Allt från korta kryssningar till Bahamas, till en-två veckors kryssningar i Karibien. Ett bra val är att välja en av de många 7 dagars kryssningar som går att välja på. Många av dessa kryssningar stannar ofta på bland annat Jamaica, Caymanöarna och Mexico.
Sök kryssnigar via Expedia, stort utbud och bra priser.