Grand Canyon

Grand Canyon är ett av världens sju underverk och är en av USA:s största höjdpunkter! Från Las Vegas är utbudet av tourer stort och möjligheterna många. Ett populärt och roligt alternativ är att ta en helikoptertur från Las Vegas och landa nere i Grand Canyon. Det finns även mycket bra flygalternativ som går att kombinera med helikopter. För den som vill komma undan så billigt så möjligt finns det flera bra bussturer.
För mer info om Grand Canyon och tourer till absolut bästa priser, besök vår Grand Canyon sida [GrandCaynontours.se]. Längre ner på denna sida kan du läsa om några utvalda tourer.

Köra bil till Grand Canyon

Det finns tre olika platser vid Grand Canyon att köra till för er som vill köra dit och har valt att hyra bil. De två populäraste är västra och södra Grand Canyon, utöver dessa finns även norra Grand Canyon. Vi rekommenderar södra Grand Canyon som har de finaste utsiktsplatserna och bäst möjligheter för olika aktiviteter. Västra Grand Canyon har högre avgifter på plats och vägen dit går delvis på en lång grusväg som ofta inte ingår i ett hyrbilskontrakt. I södra Grand Canyon finns det möjlighet för en häftig helikopter upplevelse över mycket vackra delar. För mer info läs vår bilavsnitt [GrandCanyonTours.se].

Här kan du läsa och boka en helikoptertur över södra Grand Canyon:

Helikopter till Grand Canyon från Las Vegas

Från Las Vegas avgår det flera olika helikopterturer. Det är en unik upplevelse som kan bli höjdpunkten på din USA-resa. I högsäsong är helikopterturerna mycket populära och riskerar att säljas slut.

Populära tourer från Las Vegas till Grand Canyon

Båttur i Grand Canyon

Pris från: [viator product=”2280LI_5H” curr=”SEK”] kr
Resenärers betyg: fem stjärnor
Avgår från: Las Vegas
Varaktighet: 6 timmar 30 minuter
Bränsletillägg: $10
Info: Detta är den ultimata rundturen till Grand Canyon! Upphämtning i Las Vegas sker i limousine inför en dag i Grand Canyon. Det ingår flera stopp och en båttur på Colorado river, som flyter på botten av Grand Canyon. Du har även möjlighet att gå ut på Grand Canyon Skywalk. För mer info, pris och bokning.

Helikoptertur över Grand Canyon vid solnedgång

Lyxig helikoptertur till Grand Canyon West Rim i solnedgången

Pris: [viator product=”2280SUN” curr=”SEK”] kr
Resenärers betyg:
Avgår från: Las Vegas
Varaktighet: minst 3 timmar 30 minuter
Bränsletillägg: $10
Info: Detta är vår favorit-tour, det börjar med upphämtning av en limousine vid hotellet, för att åka mot Grand Canyon vid solnedgången. Du får följa med på helikopterfärd som varar i totalt 90 minuter tur och retur. Landningen sker djupt nere i Grand Canyon där det erbjuds champagnepicknick. På hemvägen när solen går ned bakom horisonten väntar en flygning över den vackert upplysta strippen i Las Vegas! För mer info, pris och bokning.