Outlets i New York

I New York finns där ett par styck stora outletområden, även några mindre. På denna karta, har vi markerat ut 5 Premium outlets runt om New York. De är olika stora och nedan berättar vi mer om det bästa valet.

Bästa outlet i New York!

Cirka en timme (med bil) nordväst om Manhattan ligger Woodbury Common Premium Outlets (karta). Här finns hela 220 olika märkesbutiker och är en av världens största outlet centers i världen. Till största del är det välkända märken till låga priser! De två smidigaste sätten att ta sig hit är med hyrbil från New York eller buss. För full information om olika transportmedel, butiker, öppettider och övrig information besök deras hemsida: Woodbury Common Premium Outlets.

Övriga premium outlets
De andra premium outlets är ofta tillräckligt stora om det och ofta över 100 olika butiker.

Outlets på Manhattan

Det finns ett par mindre outlets på Manhattan som är betydligt lättare att ta sig till. Vi rekommenderar dock att för den som har tid att ta sig till Woodbury. För den som stannar på Manhattan är ett av de bästa valen Century21. För mer info: c21stores.com

Outlet kombinerat med Niagarafallen

Om ni är intresserade av att besöka ett av världens maffigaste vattenfall finns det nu en 2-dagarstur kombinerat med ett stopp på Premium Outlet. Touren avgår från Manhattan i New York där en natt på hotell ingår. På vägen hem väntar outletshopping av märkeskläder till låga priser!

Niagarafallen och shopping

Niagarafallen i USA och Kanada

Info: Passa på att kombinera riktigt bra shopping på en premium outlet med att se och uppleva Niagarafallen. Denna utflykt med buss avgår från Manhattan och tar dig till Niagarafallen, både den amerikanska och den kanadensiska sidan. Vid Niagarafallen ingår den populära båtturen, Maid of Mist som på vintern istället är the Scenic Tunnels. På vägen hem erbjuds billig shopping på en premium outlet utanför New York. Komplett information och priser.

Hyrbil

En väg på Manhattan med bilar i New York

  • Missa inte att besök hyrbil24.se för allmänna hyrbilstips om försäkring, envägshyra och hur du hittar en billig hyrbil i USA och runt om i världen.