Flyg till New York.

Till New York är utbudet av flyg stort! Det finns många olika möjliga flygalternativ.

Direktflyg till New York

Norwegian och SAS flyger direkt till New York från Köpenhamn och Stockholm. För att se respektive bolags priser är det ofta bra att besöka deras hemsidor för att få upp pris för varje dag i veckan. På Norwegian kan du få upp en lågpriskalender över alla flyg och priser under en hel månaden.

Hitta billigaste möjliga flygresa

Direktflygen med SAS och Norwegian är inte alltid billigast och därför kan det vara bra att använda en sökmotor som ger en alternativ med mellanlandning. Det går oftast att hitta billigare resor med extra stopp men resan kommer också att ta lite längre tid. På vår USA-guide kan du läsa mer tips på att hitta billiga resor till USA

Flygplatser i New York

Det finns tre olika flygplatser i New York och det är John F Kennedy (JFK), Newark (EWR) och LaGuardia (LGA). Det vanligaste är att flyga till John F Kennedy eller Newark. Flygkoden NYC, är för alla tre flygplatser i USA. Alla dessa tre flygplatser går in på topp 20 största flygplatserna i New York, där JFK är på en 5:e plats.

Läs mer om flyg till USA

Se staden vid inflygning och avfärd

Har du tur flyger flygplanet nära Manhattan, beroende på vind, flygplats och tidpunkt på dygnet. Passa då på att ta en titt ut genom fönstret för att se New York från luften. Missar du detta eller vill se ännu mer kan du läsa mer om att åka helikopter över Manhattan och New York. Då får du uppleva New York ovanifrån betydligt längre och närmare än vad du gör vid en inflygning till någon av New Yorks flygplatser.