Resa till San Diego


San Diego
San Diego är en vacker stad längst ner i sydvästra USA på gränsen till Tijuana, strax söder om Los Angeles. San Diegos mest kända turistattraktioner är SeaWorld San Diego, San Diego Zoo, Safari Park och Legoland. San Diego har en fin kustremsa med flera vackra stränder. För barnfamiljer rekommenderar vi Moonlight State Beach i norra San Diego med bra lekmöjligheter och en fin strand. Vill du ha en lugnare miljö med mindre folk är stranden Silver Strand State Park söder om San Diego ett bra alternativ.

Go San Diego Card
Med detta kort får du tillträde till hela 43 st turistattraktioner och sevärdheter runt om San Diego. Såklart ingår de tre mest populära besöksmålen i detta kort: San Diego Zoo, SeaWorld San Diego och Legoland. Kika igenom vad som ingår för du får väldigt bra pris på inträde på detta kort och du får också gå förbi kön på många av de populära sevärdheterna. Det finns olika varianter på kortet, mellan 1-7 dagars intervall beroende på hur mycket tid du har.

Sea World
Vill du utforska Sea World under flera dagar eller vill hitta specialturer hittar du mer information i länken här, lista på biljetter med och utan transport till Seaworld.

Seaworld San Diego
San Diego Zoo i USA
Legoland
Om du reser med barn kan Legoland vara värt ett besök. För mer information vad för aktiviteter som finns på området besök deras hemsida: Legoland California eller boka inträde i förväg till ett förmånligt pris. Läs mer om vad som ingår och boka innan du ankommer till Legoland:

Klimatet i San Diego

San Diego har blivit framröstat till ett av världens bästa klimat. Här är det oftast runt 20 grader på dagtid med lite högre temperaturer på sommaren. Somrarna är mycket torra.

Klimatet i San Diego