Resa till Houston

Houston

Storstaden Houston är inte ett allt för vanligt resmål i USA. Många européer som besöker Houston är på en större roadtrip i mellersta och södra USA. Det finns ett par huvudattraktioner som är värda att ett besök. Om man vill spendera ett par dagar i staden så är ett tips att utforska Houstons häftiga sydmatskultur, framstående museum eller ta sig ner till kustlinjens badstränder. Du kan också shoppa loss på ett av stadens massiva köpcentrum. Houston är annars mest känd för sin stora oljeindustrin och många huvudkontor åt de stora företagen i USA.

Hyra bil i Houston

I Houston kan du hyra bil på flygplatserna eller i centrum. Om du utgår från Houston är det verkligen rekommenderat att hyra bil för att kunna göra utflykter. Läs mer via länken nedan. Där får du också tips på sevärdheter, roadtrips och utflykter i regionen.

Turistattraktioner i Houston

Space Center Houston
Vi rekommenderar ett besök på Space Center Houston. Här erbjuder attraktioner, utställningar, speciella presentationer och praktiska aktiviteter som visar historien om NASA:s bemannade rymdfärder. Houston Space Center är den enda plats i världen där besökarna kan se astronauterna tränar för ett mission i rymden.

Sporter i Houston

Houston har lag i alla högstaligor förutom NHL (ishockey). För mer information om spelschema och biljetter, besök respektive lags hemsida.