Resa till Dallas

Panorama över Dallas i USA

Dallas är en storstad i centrala Texas med mycket varma somrar. Några av sevärdheterna i Dallas är Dealey Plaza, John F Kennedy Memorial Plaza, Victory Park och City Hall. Om du inte har några problem med temperaturer över 35 grader är sommaren en bra tid att resa hit. På våren och hösten är temperaturerna lite mer normala med fler regndagar.

Roadtrip till Dallas
Dallas ligger mitt emellan Oklahoma City i norr och Houston i söder. Körtiden är ca 3,5 timme någon av städerna. Är du på en större roadtrip från västra USA är det långa sträckor att köra, det är över 170 mil att köra från Phoenix. Avståndet till Orlando i Florida är även det strax över 170 mil.

Sporter i Dallas
Dallas har flera bra sportslag, de har lag i samtliga av de fem stora proffsligor i USA. Listan nedan tar dig till respektive lags hemsida där du kan hitta mer information om spelschema och biljetter.

Tourer i Dallas

Dealey Plaza i Dallas i USA

Pris från: 510 kr
Resenärers betyg: fyra och en halv stjärna
Avgår från: Segway Nation Dallas
Varaktighet: Turen är på ca 2 timmar och du får åka runt centrala Dallas på en segway. Besök Dealey Plaza, Dallas Convention Center, John F Kennedy Memorial Plaza, Victory Park, City Hall med mera. För mer info, pris och bokning.