Resa till Boston


Befinner du dig i New York på semester ska du definitivt fundera på att ta en tur upp till Boston. Med bil tar det lite mindre än fyra timmar. Boston ligger vid vattnet så glöm heller inte att smaka av det stora utbudet av fisk och skaldjur. Det finns också många vackra strandpromenader i staden. Boston är känt för sin ståtliga byggnader och staden besitter otroligt mycket historia. Även fast Boston såklart är en storstad, ligger många av stadens sevärdheter hyfsat nära varandra, så ett bra tips är att ta på dig dina skönaste skor och upptäck staden gåendes!

Freedom Trail
Om du har tagit på dig vandringsskorna är du redo för den här intressanta turen som är några kilometer lång. Freedom Trail tar dig till många historiska platser i staden som Old State House, en byggnad som var starkt involverad i amerikanska revolutionen. Du får även se många av dom olika stadsdelarna på den här turen och de skiljer sig verkligen från varann.

Parker
I Boston finns det många vackra och välskötta parker. Ta en tur in i Bostons svar på Central Park, Boston Central Garden och njut av att få ta det lite lugnt. Rose Kennedy Greenway är också värt ett besök, en park som stod klar 2008 och är en längsgående park mitt i staden och sträcker sig från North End till Chinatown.

Populära tourer i Boston

Humpback i Boston USA

Pris från: 570 kr
Resenärers betyg: fem stjärnor
Avgår från: Long Wharf
Varaktighet: ca 3 timmar
Info: Denna valskådningstur tar dig snabbt ut till valområdet med en snabb katamaran för att du ska få så lång tid som möjligt att bekanta dig med de fascinerande djuren. Valar ses på nästan alla resor, skulle de mot förmodan inte dyka upp, erbjuds nya gratisbiljetter. För mer info, pris och bokning.

Cykla runt i Boston USA - Copley-Square

Pris från: 570 kr
Resenärers betyg: five stars
Avgår från: Little Italy
Varaktighet: från 2,5 till 3 timmar
Info: Den här guidade cykelturen startar i den pittoreska stadsdelen Little Italy och tar dig sedan genom Bostons andra vackra stadsdelar. Du får se många historiska sevärdheter med en kunnig guide nära till hands. Ett bra och behagligt sätt att upptäcka Boston! För mer info, pris och bokning.


rentalcars.com